Mar 16, 2012, 8:39 AM

Имам 

  Poetry » Phylosophy
1361 1 31


Имам своята вселена -

като приказка е тя.

А душата - крехко семе -

е посяла Вечността.


Имам своята надежда

за един красив живот:

в него да разцъфна нежно

и даря безценен плод.


Имам своята посока -

все нагоре и напред.

Слънчево дете на Бога,

пея с влюбено сърце.


© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??