23 may 2021, 14:14

Имам всичко 

  Poesía » De amor
375 3 10

В гората на твойте зелени очи

пеят птички- шарени спомени.

Вярата ми уханна цъфти

и в душата отново е пролет.

 

Светли мисли разперват криле.

В радостта ни се къпят мечтите,

а желанията -ветрове

се прегръщат със сбъднати истини.

 

И е толкова хубав светът,

щом Очакваното изгрее...

Имам всичко! Вечността е в мигът,

в който устните пак  са се слели...

 

Тук може да видите клипчето ми със стихотворението:

https://www.youtube.com/watch?v=KqrJ_GwFw4M

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??