Имаш ли място в куфара -
да ме вземеш със себе си
там, където отиваш?
Аз съм малка и истинска,
аз съм твойта любов
и все още ме има.
Дългокоса съм. Тъмноока.
Някак неуловима.
Аз съм точно такава,
каквато съм и все още
съм твоя любима.
Имаш ли място в куфара -
чифт сандали само да взема -
с тях по-лесно да тичам
в мечтите ти,
преди вечер до теб
да заспя уморена.
Имаш ли място в куфара?
В живота си имаш ли място
за свойта любима,
или вече е есен,
късно е, почти е зима...
Имаш ли място в куфара?
© Екатерина Николова Todos los derechos reservados
с тях по-лесно да тичам
в мечтите ти,
преди вечер до теб
да заспя уморена"...
Много ми хареса!