13.06.2012 г., 0:04 ч.

Имаш ли място в куфара 

  Поезия » Любовна
712 0 2

Имаш ли място в куфара -

да ме вземеш със себе си

там, където отиваш?

Аз съм малка и истинска,

аз съм твойта любов

и все още ме има.

Дългокоса съм. Тъмноока.

Някак неуловима.

Аз съм точно такава,

каквато съм и все още 

съм твоя любима.

Имаш ли място в куфара -

чифт сандали само да взема -

с тях по-лесно да тичам

в мечтите ти,

преди вечер до теб

да заспя уморена.

Имаш ли място в куфара?

В живота си имаш ли място

за свойта любима,

или вече е есен,

късно е, почти е зима...

Имаш ли място в куфара?

 

© Екатерина Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "чифт сандали само да взема -
    с тях по-лесно да тичам
    в мечтите ти,
    преди вечер до теб
    да заспя уморена"...
    Много ми хареса!
  • Хубаво!
    Поздрави за стиха!
Предложения
: ??:??