10 feb 2021, 14:15

Имен ден 

  Poesía » Otra
521 2 2

      Имен ден

 

Днес е твоят светъл имен ден,

с името си ти бъди благословен!

Твоята майка с него те е дарила,

най-близката жена, тя те е родила!

 

Всяка божия година на този ден

се чувстваш щастлив, необикновен!

Усмивката грее на твоето лице,

душата се усмихва, душата на дете!

 

На този светъл ден с приятели добри,

пийнете вино, ти от сърце ги почерпи.

Наздраве, всички с чаша вино в ръка,

да бъдем здрави  и щастливи както сега!

 

Празник имам, поздравяват ме моите деца,

най-скъпите за мен и майка им същества!

Те усмихнаха ме, зарадваха и моето сърце,

порасна и то но си остана сърцето на дете!

© Валентин Миленов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??