Днес е твоят светъл имен ден,
с името си ти бъди благословен!
Твоята майка с него те е дарила,
най-близката жена, тя те е родила!
Всяка божия година на този ден
се чувстваш щастлив, необикновен!
Усмивката грее на твоето лице,
душата се усмихва, душата на дете!
На този светъл ден с приятели добри,
пийнете вино, ти от сърце ги почерпи.
Наздраве, всички с чаша вино в ръка,
да бъдем здрави и щастливи както сега!
Празник имам, поздравяват ме моите деца,
най-скъпите за мен и майка им същества!
Те усмихнаха ме, зарадваха и моето сърце,
порасна и то но си остана сърцето на дете!
© Валентин Миленов Все права защищены