Ти имаше хубаво име - Надежда.
Надежда, която поражда мечти!
Надежда, която сърцето зарежда
със сила и воля далеч да лети!
Ти имаше хубаво име - Надежда.
С надежда живее човек на света!
Надежда и вяра човека повеждат
по пътя, по който върви любовта!
Надежда укрепва духа на човека!
С надежда се сбъдват и всички мечти!
Надеждата идва по своя пътека...
по тази пътека вървим Аз и Ти!
22 април 2015,
10 ч.
© Иванъ Митовъ Todos los derechos reservados