3 nov 2010, 11:03

Името ми Свобода е 

  Poesía » Otra
782 0 21

Свойта красота смутено

под мъглив воал прикрива

младата разголена зора.

Ала осквернена някак -

като светла майчина сълза,

неусетно във пръстта попила

на гробовете на родните деца.

...

Ледено отекват стъпки на мъже.

Пред тях - измъчени, полека -

оковани двама към арената

вървим - момиче и момче.

На очите връзка... Прикладите стенат!

Отлитаме след миг към вечността!

Името ти Истина бе някога,

а мен преди зовяха... Свобода.



© Александър Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??