8 ago 2008, 13:51

Импресия 

  Poesía
812 0 33


В промеждутъка
на букет слънчогледи,
възторжено отмерващи
стъпките на слънцето,
и житна нива,
озарена от бурята,
трептят
в багри сияния.
Избухват
в плътен цвят
очертания дръзки.
Замайва очите ми
поразяващият
Ван Гог.

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??