8 авг. 2008 г., 13:51

Импресия 

  Поэзия
815 0 33


В промеждутъка
на букет слънчогледи,
възторжено отмерващи
стъпките на слънцето,
и житна нива,
озарена от бурята,
трептят
в багри сияния.
Избухват
в плътен цвят
очертания дръзки.
Замайва очите ми
поразяващият
Ван Гог.

© Иванка Гичева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??