Импресия
Слънцето зад облак сив се скри,
денят наметна сива риза.
Листенцата притвориха очи
от целувката на бриза.
И неочаквано, по детски, вечерта
с деня на криеница заигра.
Песен на щурците се разля,
заспиват кротко житните поля.
© Павлина Иванова Todos los derechos reservados