21.08.2017 г., 14:59 ч.

Импресия 

  Поезия » Пейзажна
547 0 3

                                                                      Импресия

 

                                                           Слънцето зад облак сив се скри,

                                                           денят наметна сива риза.

                                                           Листенцата притвориха очи

                                                           от целувката на бриза.

 

                                                           И неочаквано, по детски, вечерта

                                                           с деня на криеница заигра.

                                                           Песен на щурците се разля,

                                                           заспиват кротко житните поля. 

© Павлина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??