6 nov 2018, 10:40

Индулгенция 

  Poesía » Otra
275 0 4

Бийте ме,

ругайте ме

и псувайте!

 

Палете ме,

горете ме,

на гроба ми танцувайте!

 

Така ви искам –

да не се преструвате!

 

С словата, що написах,

индулгенции* откупувайте!

 

Опрощение ви давам,

но няма как да спра

това, че ме сънувате!

 

© Хари Спасов Todos los derechos reservados

*-индулгенция- (лат.) снизхождение, милост

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??