6.11.2018 г., 10:40 ч.

Индулгенция 

  Поезия » Друга
246 0 4

Бийте ме,

ругайте ме

и псувайте!

 

Палете ме,

горете ме,

на гроба ми танцувайте!

 

Така ви искам –

да не се преструвате!

 

С словата, що написах,

индулгенции* откупувайте!

 

Опрощение ви давам,

но няма как да спра

това, че ме сънувате!

 

© Хари Спасов Всички права запазени

*-индулгенция- (лат.) снизхождение, милост

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??