2 mar 2010, 9:34

Иска ми се да бе по-просто 

  Poesía » Otra
751 0 1

Знаех, че съм над тези неща,
бях ги виждала много отдавна.
Не беше проблем, ако не греша,
но малко ми оставаше да пламна.

 

Всичко, което говореше и правеше пред мен,
някак си не беше бариера.
На моменти имах чувството, че си раздвоен
между твоята и моята атмосфера.

 

Знаех и за другия живот, който водиш,
но това не ми попречи да те искам.
Знаех и с какво ума си тровиш,
знаех и че никога не ще ти липсвам.

 

Някога бях над тези неща,
а днес умствено заради теб съм им робиня.
Днес това е проблем, дано греша,
но влюбих се в теб, а ти в своята наркомания...

 

                                                                        `Евелина_

© Евита Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??