30 dic 2019, 8:43  

Исках да те любя 

  Poesía » De amor, Erótica, Versos blancos
1716 2 2

Obra no adecuada para menores de 18 años

Исках да те любя, но изгарях...

Харесва ми да гледам пламъка в очите ти,

тръпнещи в очакване, подканящи,

да разкъсам дрехите и да те хвърля на земята.

 

Исках да те целувам, но изгарях...

Хареса ми да докосвам влагата,

стичаща се между краката ти,

да ги разтворя и да пия с жадни устни.

 

Исках да те любя нежно, но изгарях...

Хареса ми да те обладая диво,

като животно нахвърлящо се върху плячка,

слушайки стоновете и държейки ръцете ти.

 

Исках да те пазя, но изгарях...

Харесва ми да изливам себе си вътре в теб,

усещайки конвулсиите ти,

изстискващи ме до последна капка...

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??