Dec 30, 2019, 8:43 AM  

Исках да те любя 

  Poetry » Love, Erotic, White poetry
1751 2 2

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Исках да те любя, но изгарях...

Харесва ми да гледам пламъка в очите ти,

тръпнещи в очакване, подканящи,

да разкъсам дрехите и да те хвърля на земята.

 

Исках да те целувам, но изгарях...

Хареса ми да докосвам влагата,

стичаща се между краката ти,

да ги разтворя и да пия с жадни устни.

 

Исках да те любя нежно, но изгарях...

Хареса ми да те обладая диво,

като животно нахвърлящо се върху плячка,

слушайки стоновете и държейки ръцете ти.

 

Исках да те пазя, но изгарях...

Харесва ми да изливам себе си вътре в теб,

усещайки конвулсиите ти,

изстискващи ме до последна капка...

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??