Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Исках да те любя, но изгарях...
Харесва ми да гледам пламъка в очите ти,
тръпнещи в очакване, подканящи,
да разкъсам дрехите и да те хвърля на земята.
Исках да те целувам, но изгарях...
Хареса ми да докосвам влагата,
стичаща се между краката ти,
да ги разтворя и да пия с жадни устни.
Исках да те любя нежно, но изгарях...
Хареса ми да те обладая диво,
като животно нахвърлящо се върху плячка,
слушайки стоновете и държейки ръцете ти.
Исках да те пазя, но изгарях...
Харесва ми да изливам себе си вътре в теб,
усещайки конвулсиите ти,
изстискващи ме до последна капка...
© Георги Всички права запазени