9 nov 2019, 22:01

Исках да те стопля 

  Poesía » De amor
570 1 4

Аз лекарите ще помоля

да не ме събуждат,

нека във съня неусетно

да престъпя към смъртта.

Тогава душата ми

при теб ще дойде.

Ще я усетиш ти навярно.

Внезапно ще ти стане топло.

Ще те погаля

със крилата си на ангел…

Аз толкоз много исках

да те стопля,

да разтопя сърцето ти от лед,

но не съумях това да сторя -

умира моето сърце…

© МД Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??