Nov 9, 2019, 10:01 PM

Исках да те стопля 

  Poetry » Love
568 1 4

Аз лекарите ще помоля

да не ме събуждат,

нека във съня неусетно

да престъпя към смъртта.

Тогава душата ми

при теб ще дойде.

Ще я усетиш ти навярно.

Внезапно ще ти стане топло.

Ще те погаля

със крилата си на ангел…

Аз толкоз много исках

да те стопля,

да разтопя сърцето ти от лед,

но не съумях това да сторя -

умира моето сърце…

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??