9.11.2019 г., 22:01 ч.

Исках да те стопля 

  Поезия » Любовна
566 1 4

Аз лекарите ще помоля

да не ме събуждат,

нека във съня неусетно

да престъпя към смъртта.

Тогава душата ми

при теб ще дойде.

Ще я усетиш ти навярно.

Внезапно ще ти стане топло.

Ще те погаля

със крилата си на ангел…

Аз толкоз много исках

да те стопля,

да разтопя сърцето ти от лед,

но не съумях това да сторя -

умира моето сърце…

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??