8 feb 2013, 8:48

Искам 

  Poesía » De amor
656 0 0

Искам да съм птичка, да летя на свобода,

искам да почувствам твойта красота,

искам да си с мен на сутринта.

Искам да съм като изгрев - светъл, лъчезарен,

искам да усетя аромата ти омаен.

Искам да не ме боли,

искам... но сърцето ми рани.

Исках да си само с мен,

но не настъпва този ден.

© Давид Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??