Искам да съм птичка, да летя на свобода,
искам да почувствам твойта красота,
искам да си с мен на сутринта.
Искам да съм като изгрев - светъл, лъчезарен,
искам да усетя аромата ти омаен.
Искам да не ме боли,
искам... но сърцето ми рани.
Исках да си само с мен,
но не настъпва този ден.
© Давид All rights reserved.