11 abr 2007, 21:21

Искам истински неща 

  Poesía
1143 0 26
Искам истински неща:
топлината на ръката ти,
очите.
Без тях е чужда вечерта
на някой друг, щастлив,
обичан.
Искам парещи слова:
да ми разкриват твоя свят -
вселена -
и аз, приседнала до теб,
да те поглъщам като
преродена.
Искам с неразтворен цвят
да ме посрещаш вечер,
обещаващ,
после - смело през нощта -
до лудост да ме
досъздаваш.
Искам истински неща.

© Дими Фильова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??