11.04.2007 г., 21:21 ч.

Искам истински неща 

  Поезия
1142 0 26
Искам истински неща:
топлината на ръката ти,
очите.
Без тях е чужда вечерта
на някой друг, щастлив,
обичан.
Искам парещи слова:
да ми разкриват твоя свят -
вселена -
и аз, приседнала до теб,
да те поглъщам като
преродена.
Искам с неразтворен цвят
да ме посрещаш вечер,
обещаващ,
после - смело през нощта -
до лудост да ме
досъздаваш.
Искам истински неща.

© Дими Фильова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??