3 mar 2010, 22:44

Искам кошмари да сънувам 

  Poesía
1646 0 10

Не искам  да сънувам бели облаци,

а урагани силни – без пощада!

И черни, грозни вещици -

 а аз със тях да изгарям на клада.

 

Искам да сънувам, знай, луната,

да бъде зловеща, кървава, мрачна.

Без цветове, а  черно-бяла да е дъгата,

в съня ми от мъка силно да плача.

 

Не ми пожелавай сънища от коприна!

Недей! Приказни сънища не ми отиват.

Кошмар са дните ми, откакто замина,

нека и нощите бъдат такива...

© Ванеса Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??