Гледам очите ти хубави -
меки и пълни с любов.
Гледам устата ти хубава -
сочна и пълна със страст.
Гледам ръцете ти хубави -
искам във тях да заспя.
Гледам те тебе целия -
истина ли си или лъжа.
Лягам, а ти си в съня ми.
Ставам и пак си пред мен.
Господи, колко е хубаво -
искам те само за мен.
© Христиана Христова Todos los derechos reservados