10.05.2014 г., 21:47 ч.

Искам те за мен 

  Поезия » Любовна
1259 0 4

Гледам очите ти хубави -

меки и пълни с любов.

Гледам устата ти хубава -

сочна и пълна със страст.

 

Гледам ръцете ти хубави -

искам във тях да заспя.

Гледам те тебе целия -

истина ли си или лъжа.

 

Лягам, а ти си в съня ми.

Ставам и пак си пред мен.

Господи, колко е хубаво -

искам те само за мен.

 

© Христиана Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??