May 10, 2014, 9:47 PM

Искам те за мен 

  Poetry » Love
1154 0 4

Гледам очите ти хубави -

меки и пълни с любов.

Гледам устата ти хубава -

сочна и пълна със страст.

 

Гледам ръцете ти хубави -

искам във тях да заспя.

Гледам те тебе целия -

истина ли си или лъжа.

 

Лягам, а ти си в съня ми.

Ставам и пак си пред мен.

Господи, колко е хубаво -

искам те само за мен.

 

© Христиана Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??