26 mar 2008, 17:44

Искам теб 

  Poesía » De amor
1495 0 3
Не искам погледа ти...
Загледана във него да потъна...
Не искам да потъвам.
Не искам случайния допир
да е единственото нещо, което ни събира и разделя...
Не искам дни на болка;
дни, в които даже не виждам лицето ти.
Не искам да губя смисъла;
или по-скоро силата да го търся...


Не искам...

Само едно искам - искам теб.
И вчера, и днес. И утре ще те искам.
Единственото нещо, което желая сега.

Искам те...



© Елица Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??