Искам вселена
от малки неща,
поляни слънца...
потоци от мляко,
потекли в небе
от нескрити надежди.
Искам вселена,
излята във детските шепи
и вятърна песен
на дружни сърца.
Искам вселена
с цвят светлина
над мен да се пръсне...
да свети... да свети...
на милиони парчета
за нова надежда
в по-нова земя...
Искам вселена
от малко неща,
от малки галактики
и по-дребнички хора,
искам вселена,
подай ми ръка
да очертаем с крила на обич простора...
© ВЕСЕЛИНА Todos los derechos reservados