27 dic 2018, 23:15

Искаш ли да плачем 

  Poesía
553 1 4

Искаш ли да плачем

С тебе чак до сутринта

И само тази нощ

Да бъде тежка

но да бъде наша

 

Само тази нощ

С теб да бъдем птици

Полетели над дъги

Със сълзи от корен

Спускащи се до брези

И до сутринта

притихнали под снежни преспи

 

Искаш ли

Със тебе цяла нощ да плачем

За отминалите и за идващите дни

Колко невъзможни сме със теб

Обаче

Влюбени изгарящи дори

 

Със сълзи

Сълзите ти ще трия

Ще те целувам

За да можеш да си тръгнеш

Тази нощ

Спокоен и усмихнат 

Да си легнеш

Не усетил болката

Във гръдния ми кош

 

© Любов Никифорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??