3 sept 2010, 22:35

Искаш ме 

  Poesía » De amor
685 0 2

Искаш ме, но не знаеш,

че ще опариш ти сега.

 

Искаш ме, но не знаеш,

че аз от страст горя.

 

Флиртувам аз със тебе,

но всичко е лъжа.

 

Не можеш да ме имаш

това е истината.

 

За сега...!

© СТЕФКА ИЛИЕВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??