Sep 3, 2010, 10:35 PM

Искаш ме 

  Poetry » Love
686 0 2

Искаш ме, но не знаеш,

че ще опариш ти сега.

 

Искаш ме, но не знаеш,

че аз от страст горя.

 

Флиртувам аз със тебе,

но всичко е лъжа.

 

Не можеш да ме имаш

това е истината.

 

За сега...!

© СТЕФКА ИЛИЕВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??