3.09.2010 г., 22:35 ч.

Искаш ме 

  Поезия » Любовна
676 0 2

Искаш ме, но не знаеш,

че ще опариш ти сега.

 

Искаш ме, но не знаеш,

че аз от страст горя.

 

Флиртувам аз със тебе,

но всичко е лъжа.

 

Не можеш да ме имаш

това е истината.

 

За сега...!

© СТЕФКА ИЛИЕВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??