15 sept 2007, 19:49

Искра или дъждец 

  Poesía
749 0 10
Какво съм аз - искра или дъждец?
В душата ми пожар гори.
Душата ми, напукана от жажда,
се гърчи в болка и копнеж.

Изгаряна от болка и копнеж,
душата ми, напукана мълчи.
В душата ми пожар гори...
Какво съм аз - искра или дъждец?

© Дилианна Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??