Sep 15, 2007, 7:49 PM

Искра или дъждец 

  Poetry
761 0 10
Какво съм аз - искра или дъждец?
В душата ми пожар гори.
Душата ми, напукана от жажда,
се гърчи в болка и копнеж.

Изгаряна от болка и копнеж,
душата ми, напукана мълчи.
В душата ми пожар гори...
Какво съм аз - искра или дъждец?

© Дилианна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??