15.09.2007 г., 19:49 ч.

Искра или дъждец 

  Поезия
779 0 10
Какво съм аз - искра или дъждец?
В душата ми пожар гори.
Душата ми, напукана от жажда,
се гърчи в болка и копнеж.

Изгаряна от болка и копнеж,
душата ми, напукана мълчи.
В душата ми пожар гори...
Какво съм аз - искра или дъждец?

© Дилианна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??