Изгуби се магията която...
С години топлеше ни тя!
Защо дойде тоз миг във който?
От нас избяга любовта.
Със теб изгубихме искрата.
Искрата пламък и пожар.
Сега в руините остана!
Една изгаряща душа...
Душа която страда...
За туй...,
че любовта ни изгоря!?
Затуй че в пепел се превърна.
И с нас така се подигра...
Сега със теб,
мълчиме в къщи.
И всеки гледа своя сериал.
Поглеждам те ... ,
а ти ме питаш?
Какво желая и защо?
Желая с теб да поговоря.
За теб за нас -
за нашите деца.
За днес денят ми как е минал.!
И как при теб отминал е деня?
Дано отново с теб си поговорим?
Отново с теб да споделим.
И нека нашата любов запазим...
Дордето Бог ни раздели...
© Ангел Todos los derechos reservados