23 ago 2009, 23:47

Искрено 

  Poesía
606 0 2

Искрено

 

 

 

По гърба ти хладна струйка пуска

самолюбието на една жена,

в душата ти копнеж препуска,

а в очите й почива вечната лъжа.

 

Избягала от собственото си покорство,

те гали с меч на гордостта

и знаеш, че не си последен,

а просто следващ в нейната игра.

 

Красива е, когато лъже,

признай, харесва ти, нали,

обичаш я, когато заявява,

че истината повече боли.

 

Страхуваш се, че ще я загубиш,

че ще ти я вземе сила зла

и в следващия миг се будиш -

тя твоя никога не е била.

© Ели Моцарели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??