Прощавай, мамо...
Моля те, прости ми.
Аз знам, че грешен съм пред теб.
И знам... Че неведнъж сърцето
твое наранил съм, но, моля те, прости.
Макар и с болка, ти винаги ръка подаваш.
Усмихваш се, дори да те боли!
Усмихваш се... А в очите ти сълзи напират.
Затуй те моля, ти на мен прости.
Макар да знам, за кой ли път,
сълзите бършеш скришом... И молиш се за мен
да съм щастлив!?
Затуй... Аз искам да го знаеш...
Обичам те и горд съм, че съм
твоят син.
На майка ми с любов!
На жената, която все още ме обича!!!
© Ангел Todos los derechos reservados