30 sept 2011, 11:47

Истината е в очите 

  Poesía
921 0 21

Във тишината на нощта

преглъщаш минали копнежи,

прибрал проскубани крила,

раздали в миналото нежност.

Живот разлистваш лист по лист -

откъснати листа от роза,

от стара книга, с послепис -

разбъркана от чувства проза.

И както казваш го във стих,

че преди залез се смаляваш,

разказваш ни с гласа си тих

за обич, с обич се прощаваш.

Говориш с музите на глас,

рисуваш танца на врабците

и гледаш прямо, във анфас...

ТЯ, истината, е в очите!

 

 

 

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??