8 sept 2023, 9:14

Истинно 

  Poesía » Civil
151 0 0

Не понасям фалша и лъжата,

а приветствам силно прямотата.
Задкулисие не й подхожда,
но сред хората се то разхожда.

 

Истинската дума се познава - 
тя преструвки тънки не продава.
Цвят червен на нея й прилича
и с усмивка ведра вечно тича.

 

Помислите й са ручеи бистри,
а делата - истински артисти.
Никога приятел не предава,
даже без надежда да остава.

 

Не понасям фалша и лъжата,
нека бъде истинска душата.
По-добре самотна самодива,
ала нивга фалшиво щастлива...

© Наташа Басарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??