В очите ти видях живота
по-красив и по-спокоен от сега...
щом загледах се, потънах в тях,
макар да зная, че това е грях.
Във моя свят, осеян с страх
и моето сърце изстинало от болка,
ти внесе топлината и узнах,
че всъщност мога да изпитам любовта!
Сред хиляди лъжци аз бях
една измамница от тях
и бях забравила какво са истинските
чуства или смях...
какво бе истинска милувка, но успях
да повярам пак в онази красота,
която носи само истинска душа!
© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados