5 сент. 2007 г., 14:40

Истинска душа 

  Поэзия
611 0 5

В очите ти видях живота

по-красив и по-спокоен от сега...

щом загледах се, потънах в тях,

макар да зная, че това е грях.

Във моя свят, осеян с страх

и моето сърце изстинало от болка,

ти внесе топлината и узнах,

че всъщност мога да изпитам любовта!

Сред хиляди лъжци аз бях

една измамница от тях

и бях забравила какво са истинските

чуства или смях...

какво бе истинска милувка, но успях

да повярам пак в онази красота,

която носи само истинска душа!

© Теодора Драгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??