18 feb 2017, 21:08

Истински 

  Poesía
315 0 7

Светът, умората и хората

отдавна са забравили за теб...

Отхвърлят те, защото си различен,

но не за туй, че не си наред.

Усмивка лигава и чужда,

отдадена за подкуп и лъжа...

Надяваш се поне веднъж

истински да те открият,

като истински човек.

Миграция, стагнация, милиция,

останала внедрена между нас!

Виновен си за всичко,

дори за туй, че си човек.

Истински реален.

Плачеш ли, попита ме животът!?

Тогава знай, че си човек.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??