26 dic 2008, 19:30

История 

  Poesía » De amor
541 0 3

Всички мисли са история,

гълъбите на тавана отлетяха,

любовна мъка - той пребори я,

колелата на тъгата спряха.

 

Идват и си отиват чувства,

меланхолии на опашка чакат,

за новата любов предчувствам

очите пак невинно ще заплачат.

 

Това е то - кръга затворен:

емоции, живот, съдба...

Душата чувства се свободна,

а бреме беше ли това...

© Георги Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??