26.12.2008 г., 19:30 ч.

История 

  Поезия » Любовна
542 0 3

Всички мисли са история,

гълъбите на тавана отлетяха,

любовна мъка - той пребори я,

колелата на тъгата спряха.

 

Идват и си отиват чувства,

меланхолии на опашка чакат,

за новата любов предчувствам

очите пак невинно ще заплачат.

 

Това е то - кръга затворен:

емоции, живот, съдба...

Душата чувства се свободна,

а бреме беше ли това...

© Георги Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??