Да ви се представя
казвам се Иван О‘Харчи.
Седнал съм в луксозно барче,
пия хубаво кафе
и съм с празно портмоне.
Гледам само скъпата цена
евтинията мори душа.
Смея се на хора без пари
и ги плюя с думи зли
но когато сметката довтаса
бия на умряла каса
тичам спешно до тойлета
с пуснати пердета
и от задната вратичка
хвръквам като пойна птичка
надалече, надалече,
времето за плащане изтече
Гонят ме в поредно барче
нищо няма да се харчи,
но пък гледам засега
никой нищо не разбра,
името си промених
и наново в бара се напих
но по невнимание
дадох пиянско обещание
на една блондинка в бара,
как съдбата ме набара,
взе ми всичките пари
кат приятел ме наби
и сега със двойна ипотека
пред окръжната аптека,
дремя и се суча
като гонка куча
чакам за лекарство
идващо от приказното царство
даващо безброй пари
и страхотни свободи
на Иван О‘Харчи
цар на всяко барче,
пиейки голям коктейл
с пълен портофейл
Но съдбата е корава
тя подаръци не дава
просто удря със камшик
следван от голям ритник
та затуй уплашено сега
аз признавам моята вина
и приведен със смирение
чакам милосърдно опрощение
на финансовите задължения
моля, моля за дарения!
Знайте, всеки даден лев
ще охарча с кеф,
щото съм Иван О‘Харчи
цар на всяко барче.
© Клажер от Килиджевци Todos los derechos reservados