8 jul 2013, 14:50  

Избор 

  Poesía
733 0 11

 

Не станах лесна играчка на разглезен мъж,

който друго отвъд плътта не вижда.

Аз жадувам целувки в цъфнала ръж.

Сделки душата ми ненавижда.

 

Аз обичам до болка трепета на пролетта.

И правото да съм първа, единствена.

Мен ме има единствено в любовта,

и в нея само съм истинска.

 

 

 

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??